15 martie 2010

Prima zi...

Mulţumim!

Mulţumim celor care azi ne-au arătat că are rost să ne continuăm munca. Vă mulţumim pentru că aţi fost alături de noi şi aţi donat fără ezitare. E un gest mare care demonstrează că suntem oameni civilizaţi.
Fără voi, cei care aţi donat azi, nu am fi avut puterea să începem cu adevărat campania.
Înainte de azi ne-am întrebat dacă are rost, dacă e destul timp, dacă putem face o diferenţă în lumea asta poate puţin prea posomorâtă. Răspunsul la toate întrebările a venit din determinarea voastră de a fi alături de noi:

DA, are rost ceea ce facem, atât pentru noi ca voluntari, cât şi pentru voi ca donatori. Noi câştigăm experienţa de a lucra cu oameni, voi câştigaţi puţină bucurie şi aprecierea beneficiarilor!

DA, avem destul timp, chiar dacă acum noi, voluntarii, suntem anul III şi în prag de licenţă, pentru aşa ceva e mereu timp. Urmează două săptămâni în care vom strânge cât de mulţi bani vom putea. Şi asta va fi de ajuns! Pentru că orice gest contează!

DA, putem face o schimbare. Sau mai bine zis, am făcut deja schimbarea cea mai bună. Cei care au fost alături de noi şi la alte campanii (Campania de Ziua Copilului şi Campania de Crăciun), acum au reacţionat prompt şi cu inima deschisă!


TU ai donat? Dar TU???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu